IMGA0223Cele trei persoane care au ajuns la spital, în urma exploziei ce a avut loc marţi dimineaţă într-un apartament al unui bloc din Reşiţa, sunt în afara oricărui pericol.

Este vorba de un bărbat de 49 de ani, care a fost internat la Secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Reşiţa, de o femeie de 58 de ani, care a suferit un puseu de tensiune, şi de un bărbat în jur de 30 de ani, care a făcut un atac de panică, după ce a ajuns, în urma deflagraţiei, cu plafonul de la etajul al III-lea la etajul al II-lea.
O femeie în jur de 70 de ani, Nuța Năstase, a fost găsită decedată sub dărâmăturile din faţa imobilului cu zece etaje şi se presupune că aceasta ar fi proprietara apartamentului în care s-a produs explozia.

Reprezentanţii Inspecţiei de Stat în Construcţii fac verificări, în prezent, pentru a vedea dacă este afectată sau nu structura de rezistenţă a imobilului, iar în funcţie de rezultate se va stabili dacă se va mai putea locui în apartamentele de la scara respectivă.

O şedinţă extraordinară a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă este programată să aibă loc în jurul orei 11,30.

Marţi dimineaţă, într-un bloc din Reşiţa a avut loc o explozie cauzată, cel mai probabil, de o acumulare de gaze. În urma acesteia, o femeie a decedat, iar alte trei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Mai multe apartamente, atât de la imobilul în care a avut loc explozia, cât şi din blocurile învecinate au avut de suferit, ca de altfel şi autoturismele parcate în apropiere. AGERPRES

Leave a reply