suporteri UTADupă o singură zi de la sosirea la Arad, Eugen Trică şi-a anunţat decizia de a rămâne pe banca tehnică a ‘Bătrânei Doamne’ a fotbalului românesc, UTA Arad.

‘Rămân sută la sută la Arad. Nu contează câţi antrenori au venit şi au plecat în această vară de la UTA, nu va fi şi cazul meu. Eu privesc doar înainte şi nu mă mai interesează ce a fost în trecut aici. Secundul meu va fi Nelu Ceauşu, iar luni sau marţi mă voi decide şi în privinţa antrenorului de portari, o variantă putând fi chiar fostul antrenor de portari al echipei, Dan Ţapoş’, a declarat duminică Eugen Trică.

În prima zi de după sosirea la Arad, Eugen Trică a condus două antrenamente ale echipei, antrenamente la care a avut la dispoziţie 27 de jucători, între care trei portari. În cadrul celui de-al doilea antrenament, Trică a împărţit lotul de jucători în două echipe care au disputat un joc de antrenament, antrenorul dorind să îşi facă o părere despre ‘materialul uman’ ce îl are la dispoziţie.
Duminică, înainte de masă, Eugen Trică a condus o nouă şedinţă de pregătire, la finalul căreia a evitat să se pronunţe cu privire la lotul de jucători.
‘Am un lot de 27 de jucători, la unii poate vom renunţa, dar pe luni aşteptăm să ne vină poate ceva întăriri. Vreau să-mi fac o părere exactă despre jucătorii la care am dubii, de aceea nu mă pronunţ încă. Marţi vom disputa un amical cu Voinţa Mailat, echipă de Liga a 4-a, după care intrăm în linie dreaptă pentru prima etapă de campionat. În mod evident, echipa nu este prea pregătită din punct de vedere fizic, aşa că primele etape trebuie duse mai mult pe ambiţie’, a precizat antrenorul ‘Bătrânei Doamne’.
De menţionat că la antrenamentul de duminică, la antrenamentul condus de Eugen Trică a apărut portarul Vlad Ignat, în vârstă de 18 ani, fost căpitan al naţionalei Under 17. Aceasta semnase un contract pe doi ani cu gruparea spaniolă Valladolid, însă în această vară a devenit liber de contract. El s-a alăturat lui David Oberhauser (24 de ani), venit de la gruparea franceză Ajaccio, Adrian Horvath (23 de ani), venit liber de contract de la Pandurii Tg.Jiu şi Sergiu Barabaş (18 ani), acesta din urmă provenind din pepiniera proprie.
Luni, înainte de masă, Eugen Trică va conduce un nou antrenament, nu înainte ca jucătorii să treacă pe la Clinica ‘Genesis – Medlife’ pentru a efectua analizele obligatorii înainte de începerea noului sezon competiţional. AGERPRES

Leave a reply