rovana plumb semnare contract pos mediu aquacarasCorina Creţu, Daciana Sârbu şi Viorica Dăncilă sunt propunerile făcute şi aprobate în cadrul Organizaţiei de Femei PSD pentru a candida la alegerile europarlamentare viitoare.

Preşedinta OF PSD, Rovana Plumb, le-a rugat vineri pe colegele din organizaţie şi pe preşedintele partidului, Victor Ponta, să fie de acord cu susţinerea candidaturii celor trei social-democrate pentru Parlamentul European, în primele opt poziţii ale listei.

”Vă rog să fiţi de acord să susţineţi aceste trei candidaturi în primele opt locuri pentru Parlamentul European”, a spus de la tribună Rovana Plumb care le-a mulţumit colegelor sale pentru acceptul primit.

Rovana Plumb, care a prezidat la Mamaia Şcoala Politică a Femeilor Social-Democrate, le-a mulţumit social-democratelor pentru efortul şi perseverenţa de care dau dovadă în activitatea politică subliniind în acelaşi timp efortul depus de PSD în realizarea proiectelor sale.

”Astăzi pot să spun că nu regret nicio clipă că am plecat din Parlamentul European. Eu fac parte în primul rând din PSD dar şi din Guvernul Ponta, un guvern care-i va privi pe românii drept în faţă şi pe care, sunt convinsă, nu-i va dezamăgi”, a adăugat ministrul Mediului reafirmând faptul că executivul şi va îndrepta ”tot ceea ce PDL a distrus în România”.

Reuniunea femeilor social-democrate a avut loc în prezenţa preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta, care a dorit să le felicite şi să le mulţumească tuturor celor care au ajutat organizaţiile şi au câştigat alegerile la care au participat. Totodată, premierul le-a felicitat pe europarlamentarele social-democrate, dar şi pe cele care au devenit, în urma alegerilor locale, primar sau consilier.

”Este mai greu la guvernare decât în Opoziţie, sunt mai multe probleme de rezolvat. (…) Eu văd că oamenii au încă încredere în noi şi sunt convins că o să reuşim doar prin efortul colectiv. (…) În toate acţiunile din viitor sunt convins că dacă suntem uniţi în partid le putem spune şi românilor să fie uniţi. După 10 ani de Băsescu rămâne foarte multă ură şi dezbinare”, a arătat liderul PSD. AGERPRES/

Leave a reply