Marius BarsilaMagistrații caransebeșeni au dispus arestarea preventivă a lui Marius Bârsilă jr. pentru 29 de zile după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş a emis pe numele lui Bârsilă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Judecătorii instanţei din Caransebeş au admis propunerea procurorilor şi au emis pe numele lui Marius Viorel Bârsilă un mandat de arestare pentru 29 de zile. „Admite sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, pentru luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Bîrsilă Marius Viorel şi, în consecinţă : dispune arestarea preventivă a inculpatului Bîrsilă Marius Viorel, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 31.08.2013, ora 14,15, şi până la data de 28.09.2013, ora 14, 15. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului. În baza art. 192 al.3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de recurs în termen de 24 ore de la pronunţare“ se arată în sentinţa Judecătoriei Caransebeş.

După ce a accidentat mortal un biciclist şi a fugit de la faţa locului, procurorii l-au audiat pe Marius Viorel Bârsilă şi au decis să emită pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. De asemenea s-a propus Judecătoriei Caransebeş arestarea preventivă a acestuia. Tatăl lui Marius Viorel Bârsilă se laudă pe site-ul hotelului pe care-l deţine cu moralitatea sa: „După Revoluţia din 1989, şi în Valea Bistrei a început un proces de privatizare şi modernizare, ea atrăgând un mare numar de investitori care au contribuit la dezvoltarea ei economică. Între aceştia se distinge amfitrionul nostru, dl. Marius Bârsilã, personaj al cărui succes în afaceri este egalat doar de înalta sa ţinută morală şi iniţiativele benefice avute în privinţa dezvoltării zonei Văii Bistre“ este scris pe site-ul hotelului deţinut de familia Bârsilă. În anul 2011 televiziunile centrale au preluat de pe www.politicienii.ro o filmare din care reieşea că şoferul lui Marius Bârsilă a lăsat Oţelu Roşu fără ambulanţă, după ce a accidentat-o fugind de la faţa locului. „Faţă de Bârsilă Marius au fost întocmite acte premergătoare fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge“ se arată într-un comunicat de presă al IPJ Caraş-Severin.

Comments

Leave a reply