captura tigari resita politia (2)Poliţiştii de frontieră cărăşeni au descoperit 320 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în interiorul unui  autoturism condus de un cetăţean român  care se deplasa pe comunicaţia DN.57.

 

În data de 25.08.2013, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş  au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu ţigări şi au oprit în trafic un autoturism marca”Mazda” înmatriculat în Republica Bulgaria, care circula pe  DN.57 între localităţile Naidăş – Moldova-Nouă.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului condus de D.E.B. , în vărstă de 31 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin,  poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în interiorul maşinii cantitatea de 320 pachete de de ţigări diferite marci .

Pe numele lui D.E.B. poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi  iar  ţigările în valoare de 3200 de lei  au fost indisponibilizate în vedere confiscării.

Până la filalizarea  cercetărilor autoturismul au fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Leave a reply