Actiuni sportive de selectie a juniorilor au avut loc in patru judete din tara

Actiuni sportive de selectie a juniorilor au avut loc in patru judete din tara

footbal1Weekend-ul care tocmai s-a incheiat a fost marcat de două evenimente din lumea sportului. Actiunile au constat în doua selecții zonale la nivel de juniori nascuți în anul 2000 precum și o acțiune a fotbalului de masa Grassroots.
Astfel ca, in localitatea Simeria din judetul Hunedoara a avut loc o actiune cu titlul ”Fotbal pentru toti”, organizata de primaria orasului Simeria cu sprijinul referentului zonal FRF, Ciprian Urican.
Actiunea a constat in desfasurarea unor partide de mini-fotbal, intre echipe mixte (baieti si fete) ale scolilor generale din Simeria și Barcea Mare.
În incheierea manifestarii juniorii au primit tricouri si mingi din partea FRF, precum si numeroase cadouri din partea Primariei si a consiliului local din orasul Simeria.
Tot în acest sfârșit de săptămână a avut loc pe stadionul CFR din Simeria o acțiune interjudeteana de selectie pentru copii nascuti in anul 2000. La acest trial vor participa copiii remarcati de referentii zonali FRF, Ciprian Urican si Alin Hancas la selectiile organizate in judetele Caras-Severin, Hunedoara, Alba si Sibiu, precum si cei propusi de Comisiile Tehnice ale AJF-urilor respective.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )