Home / Banat / “Drive-in” pentru prostituate, deschis legal în Zurich

“Drive-in” pentru prostituate, deschis legal în Zurich

prostituate-3Oraşul elveţian Zurich a deschis primul “sex drive-in” din lume, un loc în care bărbaţii care vin cu maşinile îşi aleg o prostituată.

Clienţii pot face sex cu prostituata într-o încăpere similară unei spălătorii auto, botezată “cutia pentru sex”, scrie AFP.

Drive-in-ul, care este situat într-o fostă zonă industrială din Zurich şi este deschis între 7 seara şi 5 dimineaţa, a fost construit de autorităţi cu o investiţie de 1,8 milioane de euro, în speranţa că prostituţia va fi mai bine reglementată.

În drive-in sunt acceptaţi numai şoferii care sunt singuri în maşină. Odată ce îşi aleg prostituata şi negociază tariful, şoferii se pot retrage pentru a face sex.

Ideea “sex drive-in-ului” a fost supusă unui referendum, votat de elveţieni în 2012. Autorităţile din Zurich au realizat o campanie de încurajare a prostituatelor să părăsească centrul oraşului şi să se îndrepte către “drive-in”, un loc plin de verdeaţă şi iarbă verde.

Prostituţia este o activitate legală în Elveţia, dar prostituatele trebuie să obţină un permis de muncă, o asigurare de sănătate şi un alt permis special pentru această activitate, plus să achite o taxă de 5 franci elveţieni pentru fiecare noapte lucrată.

 

PRELUARE INTEGRALA www.express.ro

About admin

Check Also

Se împlinesc 31 ani de la înființarea Partidului Ecologist Român

“La multi ani, PER! Să crești mare și puternic!” transmite Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist …

One comment

Lasă un răspuns