SUNP0054Serbările verii în Oțelu Roșu s-au bucurat de vreme bună și un spectacol de calitate.
Locuitorii din Oțelu Roșu și din împrejurimi au avut un week-end cu muzică, mici, bere și posibilități de distracție caracteristice unor zile dedicate verii. Și, ca orice organizator care se respectă, primăria, susținută financiar de un ONG, a oferit celor prezenți un spectacol de zile mari. Pe scena special amenajată a urcat, printre alții, Silviu Pașca, artistul care a făcut furori în cadrul show-urile tv ”Românii au talent” și ”Vocea României” și care nu s-a dezis de talentul cu care a fost înzestrat. Alături de band-ul său, ”The Guy”, a interpretat piese din repertoriul internațioal iar hitul său, „Șase vieți”, a obținut încă o dată aprecierea publicului.
Acordurile rock ale trupei ”Desant” au încheiat a doua seară de spectacol.
Invitatul special al acestui eveniment a fost cunoscutul caricaturist Ioan Popa Popa`s. Într-un loc special amenajat, maestrul a executat caricaturi pentru cei interesați și a socializat.
De organizarea celor trei zile de serbări s-a ocupat cunoscutul interpret de muzică populară, Traian Barbu, cel care este și reprezentantul primăriei pe aria de cultură și care și-a îndeplinit misiunea cu multă responsabilitate.

 

Leave a reply