Politia Comunitara (7) politia localaPoliţia Locală Reşiţa a aplicat, în perioada 19 iulie – 26 iulie 2013, 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.510 lei.

Oamenii legii au intervenit în urma solicitărilor primite de la cetăţeni şi în urma acţiunilor de control programate în teren. Au fost înregistrate 3 reclamaţii scrise, 25 de reclamaţii telefonice şi 5 sesizări din oficiu care au vizat ocuparea abuzivă a parcărilor, parcarea în locuri rezervate, comerţul stradal ilicit, oprirea voluntară, curăţenia, provocarea şi participarea la scandal.

Biroul Siguranţă Publică din cadrul Poliţiei Locale Reşiţa, alături de Primăria Municipiului Reşiţa, are programate şi în această săptămână mai multe controale. Acestea urmăresc sancţionarea persoanelor care staţionează pe locurile rezervate şi pe trotuar, combaterea cerşetoriei agresive în zona lăcaşelor de cult, a comerţului stradal ilicit, aplicarea procedurii de ridicare a autovehiculelor de pe domeniul public, supravegherea unităţilor de învăţământ. De asemenea, vor fi instituite filtre rutiere conform graficului.

Comments

Leave a reply