Anul acesta s-au împlinit 23 de ani de la Mineriada din 1990.
Videoclipul muzical pe care dorim sã îl realizãm este un proiect 100% independent prin care dorim sa aducem un omagiu victimelor (fizice sau psihice). Mesajul pe care dorim sa Îl transmitem este că asemenea manifestări nu trebuie nici să se mai repete, nici sa fie date uitării! Artiştii muzicali sunt independenţi şi nu aparţin nici unei case de discuri sau de producție. De aceea proiectul se bazeazã în cea mai mare parte pe susţinerea voastrã!

ECHIPA

Victor Mihailescu – compozitorul piesei. Cariera sa a inceput incă din liceu, lansând inițial piese de club la o varietate de case de discuri internaționale sub numele Victor M. Și-a aprofundat studiile in domeniul audio la Londra timp de un an, dupa care s-a întors și a deschis propriul studio in București. Aici a continuat producția muzicală, a lucrat la spoturi publicitare si sound design pentru scurt metraje. In timp a diversificat genurile muzicale și s-a implicat in mai multe proiecte, fiind membru fondator Yoon și Cobzality. Platonic Scale este ultimul său proiect solo prin care explorează genurile downbeat/electronica, influențat de artiști precum Brian Eno, Dj Shadow, Jon Hopkins sau M83.

Dez – solista. Alături de Alin Zăbrăuțeanu, Eduard Gabia și Alex Stanciu, a creat grupul Jazzadezz, formație care a lansat până acum două albume: ‘Inimani Mal’ (2010) și ‘Panta Rhei’ (2012). Pe lângă voce, cântă la clape și chitară. Mărturisește că trupa scoțiană Cocteau Twins a marcat-o și i-a influențat întreaga carieră.

Dan Bordeianu – actor [rolul intelectualului]. Cunoscut în special pentru rolurile din serialele de televiziune: “Numai iubirea” şi “Lacrimi de iubire” , Dan Bordeianu a jucat în mai multe filme, precum “Portretul luptãtorului la tinereţe”, “Despãrţire” , “Rãzbunarea”sau “Mondigliani”. Totodatã colaboreazã cu Teatrul Nottara şi participã la mai multe spectacole independente de teatru.

Sabin Dorohoi – regizor si producãtor. A regizat peste 10 scurtmetraje. Ultimele 3 producţii i-au adus un palmares internaţional de peste 20 de premii şi nominalizãri, din care cele mai cunoscute sunt festivalurile de la Chicago, Reykjavik, Geneva sau Roma. În primãvara lui 2013 a finalizat cel de-al 11-lea scurtmetraj care a avut premiera la Hollywood şi a fost selecţionat în competiţia oficială a celui mai mare festival de scurtmetraje din America de Nord, la Palm Springs. Sabin Dorohoi a mai regizat o serie de reclame şi videoclipuri, având colaborări cu artişti muzicali precum: Nick Kamarera, Deepside deejays, Fly Project, Dana Nalbaru sau Kim.

DE CE AVEM NEVOIE?

Videoclipul pe care dorim sã îl realizãm, fiind un proiect independent, nu are susţinerea unei case de discuri sau de productie. Desi beneficiem de bunăvoința părților implicate, mijloacele tehnice sunt costisitoare și de aceea avem nevoie  de sprijinul vostru pentru a strânge bugetul minim necesar de 1400 euro.

CUM VOM FOLOSI BANII?

Donațiile voastre vor fi folosite astfel:

Închirierea echipamentelor de filmare, deplasarea întregii echipe (combustibil, hranã, cazare), costume, recuzita şi nu în ultimul rând o sumã simbolicã va fi alocatã si pentru tehnicienii din echipa (de la camera, lumini, etc.) care au acceptat sa ne ajute la o fracțiune din bugetul normal care ar fi necesar pentru aceasta producţie.

Află mai multe și donează aici: http://crestemidei.ro/en/23

CE PUTEM OFERI CELOR CARE NE SUSȚIN?

Vă MULȚUMIM din suflet ( pe pagina de Facebook a campaniei – www.facebook.com/douazecisitrei ) și avem pregătite o serie de recompense interesante, conform listei din dreapta paginii.

 

CD-urile audio contin remixuri si productii proprii ale proiectului Platonic Scale (exemple pewww.soundcloud.com/victormmusic). Piesa realizata in colaborare cu Dez va putea fi ascultata in avanpremiera in timpul campaniei.

Leave a reply