AdevarulShop.ro - PremiumDSC_6099

 Asociatia Guerrilla Motors Romania impreuna cu Casa de Cultura Studenteasca Resita si Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin, a organizat,  o campanie rutiera prin care se doreste promovarea respectului intre participantii in trafic fie ei pe doua sau patru roti! În cadrul acestei campanii a avut loc o parada moto pe principalele artere ale Resitei si apoi prin Bocsa, până la Doclin. Purtând titlul Retro & Custom, la paradă au participat și câteva mașini de epocă, motociclete cu ataș și, evident, cele mai superbe motoare.

Ideea de “Club Moto” a venit in 2009, cand erau doar 4 membrii, insa aceasta idee de “Club” s-a transformat ulterior in “Asociatie”, bazele si actele oficiale fiind intemeiate la finele anului 2010 sub numele de Asociatia Guerrilla Motors.

Asociatia GUERRILLA MOTORS este o organizatie nonguvermanentala, apolitica, fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, ce reuneste prin libera adeziune persoane care ofera prin contributia lor materiala, cunostintele si activitatea lor proprie in folosul comunitatii locale. Scopul Asociatiei  GUERRILLA MOTORS  este de a promova si incuraja utilizarea autovehiculelor pe doua  roti in conditii tehnice si legislative corecte, si de a sprijini membrii asociatiei in probleme legate de functionarea si intretinerea acestora.

Leave a reply