Home / BĂILE HERCULANE / Loredana Sabo este președintele Fundației „Mișcarea Populară“ Caraș-Severin

Loredana Sabo este președintele Fundației „Mișcarea Populară“ Caraș-Severin

lore-1024x685 lore saboEchipa de coordonare a filialei Fundaţiei ‘Mişcarea Populară’ Caraş Severin a fost desemnată. Fundaţia ‘Mişcarea Populară’ a desemnat-o astăzi, 10 iulie 2013, pentru a fi coordonatoare a filialei din Caraş Severin, pe Loredana Sabo.

Desemnarea s-a făcut în urma procedurii de selecţie a conducerilor de filiale din rândul persoanelor care au aderat la Mişcarea Populară. Acest proces de selecţie continuă pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Caraş Severin. Atribuţiile care revin celorlalţi membri ai conducerii filialei Caraş Severin urmează să fie stabilite de către coordonatoarea filialei, Loredana Sabo, împreună cu echipa de coordonare din care fac parte Meilă Mircea, Iliescu Ionela şi Doxan Adrian.

Loredana Sabo este avocat de profesie și este soția fostului prefect de Caraș-Severin, Ioan Sabo.
Sursa foto: Daria Alexandrescu / Express de Banat

About admin

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns