Home / Arad / Nu ratați prilejul de a cumpăra o carte

Nu ratați prilejul de a cumpăra o carte

1-prezentare_carteIn perioada 13 mai – 13 iunie 2013 Editura All impreuna cu LibrariaOnline.ro demareaza CAMPANIA 2+1 CADOU. In cadrul acestei campanii in perioada mentionata pentru 2 carti comandate de la editura ALL mai puteti alege o carte pe care o veti primi cadou.

Regulamentul campaniei:
– Cartea pe care o veti primi cadou va fi cartea cu valoarea cea mai mica dintre cele 3 carti comandate.
– Campania 2+1 Cadou se aplica tuturor cartilor editurii ALL listate pe site-ul nostru, indiferent daca sunt implicate si in alte promotii sau reduceri de pret.
– Campania 2+1 Cadou se aplica si daca aveti in cos mai mult de 3 carti comandate de la editura ALL. Astfel, daca aveti comandate 6 carti primiti 2 carti cadou, daca aveti 9 carti in comanda primiti 3 cadou. Important, cartile care vor fi gratuite vor fi cartile cu pretul cel mai mic din cele comandate de dumneavoastra.
– Campania 2+1 Cadou este conditionata de stocul editurii.

www.librariaonline.ro

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns