Home / Banat / Din nou descinderi în Dealul Crucii

Din nou descinderi în Dealul Crucii

DSCN0862Ca urmare a evenimentelor din ultima perioadă ce au avut loc în cartierul Dealul Crucii din municipiul Reşiţa unde s-au săvârşit mai multe fapte antisociale, în această după-amiază, 25 aprilie a.c., poliţiştii au desfăşurat trei percheziţii domiciliare.

În urma intervenţiilor poliţiştilor din 19 respectiv 20 aprilie a.c. la scandalurile sesizate în această zonă, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, distrugere precum şi pentru încălcări ale altor acte normative.

Sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul de Investigarea Fraudelor, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate, Poliţia Municipiului Reşiţa, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare, echipă condusă de comisarul şef Moatăr Mihai – adjunctul şefului inspectoratului pe linie judiciară, au efectuat percheziţii domiciliare în baza mandatelor emise de Judecătoria Reşiţa. Scopul acestor percheziţii îl reprezintă identificarea unor mijloace de probă care să fie folosite în procesul activităţilor de documentare a activităţii infracţionale a învinuiţilor.

Totodată, poliţiştii au pus în executare un număr de opt mandate de aducere pentru persoanele care urmează a fi audiate în dosarele întocmite.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost găsite şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri reprezentând bâte, un baston, o pereche de cătuşe, aparatură electronică şi băuturi alcoolice fără documente de provenienţă.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns