Home / Banat / PRIMARUL DIN OȚELU ROȘU FELICITAT ÎN DIRECT DE CĂTRE OAMENI

PRIMARUL DIN OȚELU ROȘU FELICITAT ÎN DIRECT DE CĂTRE OAMENI

Luca malaescuInvitat duminică 24 februarie la Vest Tv Reșița la emisiunea ”Ediție de colecție”, primarul localității Oțelu Roșu ne-a dezvăluit în direct câte ceva despre funcția pe care o deține în prezent, aceea de primar.

Surpriza serii a fost faptul că, deși telespectatorii au fost provocați să sune în direct în timpul emisiunii și să-și spună  nemulțumirile și problemele pe care le întâmpină în localitatea lor, toți cei care au sunat pe întreg parcursul emisiunii, au dorit doar să-l felicite și să-și exprime recunoștința față de edilul lor.

Deși, după cum mărturisea însuși primarul, a preluat o primărie cu multe probleme și datorii, a reușit în jumătate de an să ajungă la sufletul celor pe care îi păstorește.

Edilul a mărturisit că nu este un primar de birou ci un primar de teren și că-i face plăcere să stea de vorbă cu oamenii, să le asculte of-urile și să-i ajute, deși a mărturisit că de multe ori pleacă trist din primărie pentru că nu are încă resurse materiale suficiente să-i ajute pe toți cei care-i trec pragul.

Orașul Oțelu Roșu a stat pe loc foarte mulți ani în ceea ce privește evoluția sa și  nu e timp de  pierdut sau de căutat vinovați, mai spunea Luca Mălăiescu. De aceea, de cum a ajuns pe scaunul de primar, s-a implicat în realizarea de proiecte finanțate din bani europeni, a purtat discuții cu potențiali investitori pentru a atrage sume importante la bugetul local și, totodată, să ofere oamenilor locuri de muncă.

Dintre acestea unele chiar s-au concretizat.

Printre realizările despre care-i face plăcere să vorbească se află: împodobirea orașului în preajma sărbătorilor de iarnă, ”ca-n povești”, după cum au susținut locuitorii, realizarea unor spații de joacă destinate copiilor, reabilitarea unor străzi și trotuare, redeschiderea, în vară, a ștrandului, modernizarea Casei de Cultură și altele.

”Avem proiecte multe pentru că vreau să facem din Oțelu Roșu unul din cele mai frumoase orașe din Caraș- Severin.

Noi îi dorim să o țină tot așa și să demonstreze și altora că promisiunile din campanie se pot materializa.

About cristian.frant

Check Also

Cărășeni sancționați pentru nerespectarea măsurilor de sănătate publică

137 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în 24 de ore de polițiștii din cadrul …

Lasă un răspuns