Home / Caraş-Severin / Primul-ministru Victor Ponta îl felicită pe sportivul Emil Imre pentru medaliile câştigate la FOTE 2013

Primul-ministru Victor Ponta îl felicită pe sportivul Emil Imre pentru medaliile câştigate la FOTE 2013

victorponta.roPrim-ministrul României, Victor Ponta l-a felicitat pe Emil Imre pentru aurul și argintul câștigate la Festivalul Olimpic al Tineretului European organizat anul acesta chiar de țara noastră.

”Medaliile sportivului nostru reprezintă o mare onoare adusă ţării noastre la această competiţie sportivă aflată încă în desfăşurare, dar şi un succes personal care ne dă speranţe pentru anii şi competiţiile următoare” a spus printre altele Victor Ponta.

Premierul a mai subliniat faptul că, prin organizarea acestui Festival și prin performanțele lui Emil Imre, ţara noastră s-a înscris în lista ţărilor câştigătoare la această competiţie.

” Ca premier, dar şi ca iubitor al sportului, pot spune că sunt foarte mândru de reuşitele sale şi încrezător în evoluţiile tuturor tinerilor noştri sportivi înscrişi în celelalte competiţii”, a mai spus Victor Ponta.

Prim-ministrul României îi îndeamnă pe români să-i susțină pe toți sportivii înscriși în competiții și le urează succes tuturor tinerilor sportivi.

 

About elena.frant

Check Also

Preşedintele Iohannis şi premierul Orban, în vizită la Jupa

Preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu premierul Ludovic Orban şi ministrul Economiei vizitează, sâmbătă, staţia de …

Lasă un răspuns