victorponta.roPrim-ministrul României, Victor Ponta l-a felicitat pe Emil Imre pentru aurul și argintul câștigate la Festivalul Olimpic al Tineretului European organizat anul acesta chiar de țara noastră.

”Medaliile sportivului nostru reprezintă o mare onoare adusă ţării noastre la această competiţie sportivă aflată încă în desfăşurare, dar şi un succes personal care ne dă speranţe pentru anii şi competiţiile următoare” a spus printre altele Victor Ponta.

Premierul a mai subliniat faptul că, prin organizarea acestui Festival și prin performanțele lui Emil Imre, ţara noastră s-a înscris în lista ţărilor câştigătoare la această competiţie.

” Ca premier, dar şi ca iubitor al sportului, pot spune că sunt foarte mândru de reuşitele sale şi încrezător în evoluţiile tuturor tinerilor noştri sportivi înscrişi în celelalte competiţii”, a mai spus Victor Ponta.

Prim-ministrul României îi îndeamnă pe români să-i susțină pe toți sportivii înscriși în competiții și le urează succes tuturor tinerilor sportivi.

 

Leave a reply