Home / Banat / Mașini de lux confiscate din Bocșa

Mașini de lux confiscate din Bocșa

nunta tigani bocsaPoliția italiană a confiscat 500 de mașini de lux de la țiganii din Bocșa. Aceștia susțin că mașinile au fost furate din Italia și înscrise toate pe numele unei femei  pe nume Violeta Bonescu în vârstă de 35 de ani. Aceasta face parte din clanul Bonescu care se ocupă cu trafic de mașini de lux și alte infracțiuni. Valoarea mașinilor este de peste 4 milioane de euro.

Cât de simplu se fac infracțiunile în țara noastră fără ca cineva să se sesizeze! Cu toate că deținătorii acestor mașini extrem de scumpe se mândresc cu ”bijuteriile lor” postând imagini cu ele pe facebook. Oare este România țara tuturor infracțiunilor? Cât o să mai continuăm în ritmul acesta și ce viitor le oferim copiilor noștri în această țară unde totul se face la vedere? Chiar nu se mai gândește nimeni și la ce ne aduce ziua de mâine?

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns