Sute de contravenţii şi infracţiuni constatate de poliţişti. Razie prin discoteci azi noapte cu mascații FOTO-VIDEO

Sute de contravenţii şi infracţiuni constatate de poliţişti. Razie prin discoteci azi noapte cu mascații FOTO-VIDEO

talharie bar incontro resita in ziua de craciun (3)Cei aproximativ 270 de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin care au desfăşurat acţiuni pe raza întregului judeţ în cursul zilei de 17 ianuarie a.c., au constatat 13 infracţiuni şi 313 sancţiuni contravenţionale.

Principalul obiectiv al acestor acţiuni îl reprezintă prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a celor stradale, a furturilor din patrimoniul public şi privat, a accidentelor rutiere şi încălcărilor normelor de rutieră, precum şi a celorlalte componente ale fenomenului infracţional şi contravenţional.

În urma acestor activităţi au fost aplicate 313 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la suma de 62 200. Dintre aceste, 19 au fost la Legea nr.61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 36 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, două la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi 238 la OUG nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Pe lângă amenzile aplicate, poliţiştii rutieri au reţinut două permise de circulaţie şi au retras patru certificate de înmatriculare.

carbunaru ancutaPe timpul nopții polițiștii au intrat cu mascații în baruri, discoteci și cluburi de noapte. Fiecare participant a fost verificat și identificat. „În noaptea de 18/19 ianuarie poliţiştii au făcut controale la barurile şi discotecile din tot judeţul, în cadrul cărora au fost verificate zeci de societăţi comerciale şi legitimate peste 1000 de persoane. Cei care au refuzat să se legitimeze ori s-au manifestat agresiv au fost conduşi la sediul poliţiei„ spune ag.princ. Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJCS.

Din totalul infracţiunilor, două au fost de natură judiciară, trei la regimul silvic şi şapte economico-financiare.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )