Home / Banat / Kingston a scos pe piață un stick de 512GB și spune că va lansa stick-ul USB de 1 TB

Kingston a scos pe piață un stick de 512GB și spune că va lansa stick-ul USB de 1 TB

stick 1 TBProducatorul de dispozitive portabile de stocare Kingston Technology a lansat un stick USB de 512 GB, iar in acest trimestru va lansa varianta de 1 TB, au spus reprezentantii companiei. Pretul variantei de 512 GB este de 595 lire sterline, cel al versiunii cu spatiu dublu de stocare nu a fost comunicat, potrivit www.kingston.com . In prezent cele mai vandute stick-uri sunt de 8 si 16 GB, iar cele de 32 si mai ales 64 GB sunt inca foarte scumpe.

stick 1TBFiliala Kingston Digital Europe a anuntat ca modelul de stick USB DataTraveler HyperX Predator 3.0 va fi disponibil si in versiune de 512 GB, urmand ca in acest trimestru sa fie lansata si varianta de 1 TB.

Dispozitivul are carcasa din aliaj de zinc si promite viteze de 240MB/s la citire si 160MB/s la scriere. Compania spune ca un astfel de stick iti permite sa stochezi fara probleme tot continutul digital detinut, fie ca e vorba de mii de poze la mare rezolutie sau filme in format HD.

Acum un deceniu, stick-urile USB de 128 MB erau un lux, in prezent se vand cel mai bine acelea de 8 si 16 GB, insa tehnologia a permis miniaturizarea atat de mult incat un stick USB poate inlocui un hard disc extern voluminos.

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns