stick 1 TBProducatorul de dispozitive portabile de stocare Kingston Technology a lansat un stick USB de 512 GB, iar in acest trimestru va lansa varianta de 1 TB, au spus reprezentantii companiei. Pretul variantei de 512 GB este de 595 lire sterline, cel al versiunii cu spatiu dublu de stocare nu a fost comunicat, potrivit www.kingston.com . In prezent cele mai vandute stick-uri sunt de 8 si 16 GB, iar cele de 32 si mai ales 64 GB sunt inca foarte scumpe.

stick 1TBFiliala Kingston Digital Europe a anuntat ca modelul de stick USB DataTraveler HyperX Predator 3.0 va fi disponibil si in versiune de 512 GB, urmand ca in acest trimestru sa fie lansata si varianta de 1 TB.

Dispozitivul are carcasa din aliaj de zinc si promite viteze de 240MB/s la citire si 160MB/s la scriere. Compania spune ca un astfel de stick iti permite sa stochezi fara probleme tot continutul digital detinut, fie ca e vorba de mii de poze la mare rezolutie sau filme in format HD.

Acum un deceniu, stick-urile USB de 128 MB erau un lux, in prezent se vand cel mai bine acelea de 8 si 16 GB, insa tehnologia a permis miniaturizarea atat de mult incat un stick USB poate inlocui un hard disc extern voluminos.

Leave a reply