HorrorCriminalul Macelar de la Ocna de FierAlexandru Ursu, poreclit Sandokan, a ajuns astăzi pe mâna magistraților Tribunalului Caraș-Severin, după ce ieri a sfârtecat și măcelărit o bătrână de 73 de ani din Bocșa.

Sandokan nu este la prima abatere. Acesta are o boală psihică gravă, fiind un client al spitalelor de nebuni. Aici a ucis o femeie internată în același spital cu el, după ce a suspectat-o că i-a furat bani. A făcut aproape 20 de ani de pușcărie dar, reîntors în libertate, și-a reluat apucăturile horror.

Deși nu s-a judecat pe fond cauza, ci doar propunerea de arestare preventivă formulată de către procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, Ursu a recunoscut crima și le-a povestit magistraților cum a pus mâna pe un cuţit de tăiat porci şi i l-a înfipt de mai multe ori în inimă. Apoi i-a tăiat sânii şi i-a dat câinilor să-i mănânce. Ulterior, a despicat tot pieptul şi toracele femeii, i-a scos și ficatul pe care l-a aruncat celor 4 câini și 2 pisici ale femeii. A încercat să întreţină din nou raporturi sexuale cu femeia ucisă şi mutilată, dar fără rezultat așa că s-a înfuriat şi mai tare şi a vrut să-i taie capul cu un topor iar apoi să-i topească cadavrul pentru a face săpun. Dar, din cauza frigului și a lipsei de grăsime, s-a lăsat păgubaș.

Magistrații Tribunalului Caraș-Severin au decis arestarea preventivă a horror criminalului măcelar pentru 29 de zile.

Sursa video: www.expressdebanat.ro

sandokan a fost arestat from Stiri Din Banat on Vimeo.

Comments

Leave a reply