pompierii in lupta cu turturii (2)Pe timpul sărbătorilor de Crăciun din acest an, echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin au fost solicitate în 18 cazuri.

Astfel, pompierii militari au intervenit pentru stingerea a şapte incendii izbucnite pe raza localităţilor Reşiţa, Caransebeş, Berzasca, Agatici şi Slatina Timiş. Incendiile s-au manifestat la locuinţe particulare (5), vegetaţie uscată (1) şi mijloace de transport (1) şi au izbucnit, atât din cauza unor scurticircuite electrice şi a unor coşuri de fum necurăţate/defecte, cât şi din cauza unor cratiţe uitate pe foc.

Echipajele SMURD au înregistrat nouă intervenţii, din care şapte pentru asistenţă medicală de urgenţă şi două pentru asistenţă persoane, în alte situaţii decât cele medicale.

În acelaşi interval pompierii au mai fost solicitaţi la un accident rutier pentru asigurarea zonei în vederea prevenirii izbcnirii unui incendiu şi pentru deblocarea uşii unei locuinţe, în care exista, de asemenea, riscul producerii unui incendiu.

Leave a reply