Aurel Miclea: „I-am iertat pe cei care mi-au tăiat bannerul!“

Aurel Miclea: „I-am iertat pe cei care mi-au tăiat bannerul!“

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Reşiţa candidatul ARD pentru colegiul 3 camera deputaţilor a prezentat presei cazul consilieriilor UNPR care au fost prinşi de poliţie în timp ce i-au tăiat un banner electoral.

„Eu am organizat foarte multe alegeri în care mi-am sfătuit băieţii şi staff-ul de campanie să respecte adversarii şi să facem o campanie civilizată. Eu am început această campanie pentru colegiul 3, unde candidez ca deputat, cu foarte multe surprize. Unul dintre contracandidaţii mei, Ion Tabugan, din primele zile de campanie şi-a sfătuit băieţii din staff să-mi rupă afişele. După o săptămână m-am trezit că şi banner-ele au început să cadă, să fie tăiate.

Spre surprinderea mea, săptămâna trecută organele de poliţie şi cele de poliţie locală au surprins doi fraţi care tăiau un banner, s-au luat după ei, i-au prins şi au constatat că aveau unul dintre bannerele mele ascuns în maşină şi cuţitul cu care au tăiat acel banner. Eu pot să vă spun că am fost curios să-i cunosc pe cei doi fraţi care au făcut acest lucru şi am constatat că sunt băieţi de treabă şi le-am promis că nu vo face plângere şi nu mă voi constitui ca parte civilă în proces. Dar i-am rugat ca, pe viitor, până la sfârşitul campaniei să încerce să mă respecte şi pe mine şi să îmi lase materialele de propagandă acolo unde sunt.

Ce mai pot să vă spun cu certitudine este că unul dintre fraţi este consilier local UNPR, ambii sunt membrii UNPR cu carnet, iar unul este şi consilier local“ a spus Aurel Miclea în cadrul conferinţei de presă.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
Disqus ( )