Home / Banat / Din nou ameninţare în stil mafiot la Reşiţa UPDATE

Din nou ameninţare în stil mafiot la Reşiţa UPDATE

UPDATE

În această dimineaţă soţia unui om de afaceri din Reşiţa, Adina Armaşu, şi-a găsit maşina avarată, în urma a două focuri de armă trase asupra portierei şoferului şi un pistol pe capotă. Din fericire, la momentul producerii incidentului, femeia nu era în autoturism.

Suspectul principal din acest caz este omul de afaceri Dan Mândriloiu, cel care a fost suspectat de procurorii DIICOT şi că ar fi capul reţelei Mad Max, reţinută astă vară. Dan Mândriloiu a fost asociat cu compania omului de afaceri Valentin Armaşu într-o firmă ce se ocupa cu gestionarea parcărilor în mun. Reşiţa. Cel mai probabil, după ce Primăria Reşiţa a reziliat contractul cu această firmă, între Mândriloui şi Armaşu au rămas datorii neachitate, iar acum Mândriloiu îi atrage atenţia fostului său partener despre datoriile neachitate.

Deşi susţin că au un cerc de suspecţi, poliţiştii nu vor să dea amănunte

 

 

Astăzi, 4 decembrie a.c., orele 9.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui incident ce a avut loc pe strada I.L.Caragiale din municipiul Reşiţa, un autovehicul parcat prezintă două orificii ce par a proveni de la două gloanţe.

Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în portiera stângă au fost găsite două orificii, iar pe capota maşinii un pistol cu gaze, modificat.

În prezent se contiună investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi pentru identificarea suspecţilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de distrugere.

 

 

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

One comment

Lasă un răspuns