Candidatul ARD pentru colegiul II Senat, prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu, memebru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice s-a aflat duminică seara în capitala Văii Bistrei, alături de colega sa Valeria Schelean, de Nicuşor Vasilescu, preşedintele PDL Caraş-Severin şi de Eugen Cismăneanţi, primvicepreşedinte al aceluiaşi partid, la concertul organizat în centrul civic din Oţelu Roşu. Alături de cei doi candidaţi a fost prezent şi Alexandru Stănescu, candidatul ARD pentru colegiul 2 de deputaţi.

Pe scenă a urcat Carmen Popovici Dumbravă alături de câteva tinere talente ale Banatului care au reuşit performanţa ca pe o ploaie mocănească să adune aproape 1.000 de umbrele în faţa scenei.

Organizatoarea acestui eveniment, Valeria Schelean, a ţinut şi ea să adreseze câteva cuvinte miilor de oţelari: „De mai bine de trei saptamani am mers in tot Colegiul si in aceasta seara, pentru prima oara sunt, cu adevarat, acasa, deoarece, pentru mine acasa este Otelu Rosu. Nu-mi doresc acest mandat de deputat doar ca sa am o functie, imi doresc acest mandat ca sa pot sa va reprezint pe dumneavoastra asa cum trebuie in Parlamentul Romaniei!”

Numărul spectatorilor s-a dublat imediat ce pe scenă a urcat Adela Popescu şi DJ Project.

„În toată această campanie, când am fost de mai multe ori pe Valea Bistrei, printre voi, am reuşit să cunosc foarte mulţi dintre locuitorii acestei zone, cu mulţi dintre voi chiar m-am împrietenit şi sper ca după 9 decembrie să lucrăm cât mai bine pentru a ridica economic şi dezvolta zona, asta pentru că Voi sunteţi partidul meu“ a spus prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu, candidatul ARD pentru Colegiul 2 Senat.

Comments

Leave a reply