Academicianul Tiberiu Ștefan Mănescu a fost prezent la începutul acestei săptămâni în Valea Almăjului. Principalele observații făcute de alegători a fost lipsa dialogului cu aleșii din Parlamentul României, despre mulți dintre ei spunând că nu le deschid ușa nici măcar o dată la patru ani.

Oamenii spun că zona este una total defavorizată, cu drumuri proaste, fără proiecte eurpene, fără apă și canalizare iar primarii lor nu sunt sprijiniți de către autoritățile județene și parlamentari.

În timpul vizitei la Eftimie Murgu prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu a rămas profund impresionat de drama unui părinte care și-a pierdut fiul în Revoluția din 1989 dar al cărui monument funerar este neîngrijit și tot crăpat. ”Deși a făcut numeroase intervenții la autoritățile județene, situația nu s-a schimbat iar starea în care se află astăzi acest monument funerar nu ne face cinste” a sus Tiberiu Mănescu, candidatul ARD pentru colegiul 2 senat.

Deși este membru al Academiei de Științe Tehnice, prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu s-a arătat profund impresionat de Complexul de mori de apă de la Rudăria, care este un remarcabil monument al tehnicii populare românești.

Leave a reply