CUPA „PENTRU TINE”

CUPA  „PENTRU TINE”

Cupa „PENTRU TINE” organizata de catre doamna Valeria Schelean in Colegiul 5 a debutat cu succes la bocsa in 24 si 25 Noiembrie.La startul competitiei s-au aliniat nu mai putin de 16 echipe din zona Bocsa .Sambata 24 Noiembrie au avut loc fazele eliminatorii iar Duminica s-au disputat meciurile din grupe si finala de la Bocsa .In grupa A au avut loc urmatoarele rezultate:

 

F.C RAPID BOCSA – A.S.BANATUL OCNA DE FIER 4-2

  F.C PIATA  -A.S BANATUL OCNA DE FIER 2-9

  F.C RAPID BOCSA – F.C PIATA   11-5

 

In grupa B au avut loc urmatoarele rezultate:

 

F.C INTER MAGURA – EXTRATERESTRII 11-2

 SORTIVII – EXTRATERESTRII  8-5

 F.C INTER MAGURA – SPORTIVII 5-4

 

Finala pe zona Bocsa s-a disputat intre F.C RAPID BOCSA si INTER MAGURA , castigatorii fiind cei de la Rapid Bocsa , invingand cu scorul de 5-1 favorita acestui turneu.

Finala pe zona Colegiului 5 va avea loc la Bocsa in data de 1 Decembrie , urmand ca finalista din zona Otelu Rosu sa intalneasca finalista din Zona Bocsa.

Duminica la meciurile de la Bocsa a fost prezenta in randul participantilor si organizatoarea acestui turneu , doamna Valeria Schelean impreuna cu domnul Eugen Cismaneantu ,primarul orasului Bocsa.

Tinerii au fost foarte incantati de acest turneu si vor ca pe viitor sa fie inplicati cat mai mult in proiecte sportive , proiecte pe care  Valeria Schelean le sustine si le promoveaza.       

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )