Prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu, membru corespondent al Academiei de Științe Tehnice din România și candidatul ARD pentru Colegiul 2 de Senat a fost Joi la Oraș. Acesta s-a aflat în mijlocul gugulanilor, cu care a discutat despre problemele românilor cât și despre oferta sa electorală.
Inginer de decenii, Tiberiu Mănescu n-a putut neglija oamenii muncii și s-a aflat în mijlocul angajaților companiei TMD Friction cu care a discutat probleme politice dar și ale vieții de zi cu zi, le-a prezentat activitatea sa pusă în slujba ingineriei și educației și s-a angajat față de cei cu care a discutat că, odată ales senator, va pune oameniiși nevoile lor pe primul loc.
Prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu, membru corespondent al Academiei de Științe Tehnice din România și candidatul ARD pentru Colegiul 2 de Senat nu a neglijat nici țăranii, care sunt stâlpul țării și s-a aflat în mijocul oamenilor din Slatina Timiș, acolo unde a aflat un puternic electorat de dreapta, încrezător și susținător fervent al doctrinei populare, pe care candidatul ARD o reprezintă și pune în aplicare.
”Nu voi uita niciodată jertfa adusă de rezistența anticomunistă din Munții Banatului, iar locuitorii din Slatina Timiș sunt urmașii acestor eroi ai neamului nostru. Mă bucur că doctrina populară și dreapta are susținători așa fervenți cum i-am descoperit pe locuitorii de aici și m-am angajat ca, odată ajuns senator, să nu deviez de la doctrina populară și susțin cât pot de mult dezvoltarea dreptei românești. Onoare rezistenței anticomuniste!” a ținut să sublinieze după această întâlnire candidatul Alianței România Dreaptă pentru Colegiul 2 de Senat.

Comments

Leave a reply