După înfrângerea suferită acasă în faţa echipei Potaissa Turda, handbaliştii echipei C.S. Caraş-Severin vor să se reabiliteze în ochii suporterilor printr-o victorie la Tg. Jiu.  Partida Energia Lignitul Pandurii – C.S. Caraş-Severin se va disputa sâmbătă după-amiaza, în Sala Sporturilor din Tg.Jiu, de la ora 17,30.

Înaintea acestui joc, C.S. Caraş-Severin ocupă locul 6 al clasamentului, cu opt puncte, în timp ce gazdele din Tg. Jiu se află pe 9, cu şase puncte în cont. După evoluţiile neconvingătoare din ultimele două etape, cărăşenii speră să revină cu două puncte de la Tg. Jiu.

‘Ne aşteaptă un meci dificil. Chiar dacă mergem în ziua jocului la Tg. Jiu, suntem hotărâţi să mergem la victorie. După ce am pierdut pe teren propriu, am făcut o analiză foarte atentă, exigentă şi, bineînţeles, critică. Sperăm ca acest lucru să ne fii prins bine şi să ne concentrăm la maxim. E un moment dificil, dar trebuie să strângem rândurile, să fim pozitivi şi să facem un joc bun la Tg. Jiu, unde cred că putem câştiga. Din păcate, lotul nostru este mai subţire, pentru că lipseşte conducătorul de joc, Rohozneanu, dar şi Pârvan, care sunt accidentaţi. Ceilalţi, însă, sunt apţi şi merg hotărâţi, la victorie’, a declarat antrenorul CS Caraş-Severin, Aihan Omer.

Leave a reply