Home / Banat / Academicianul Tiberiu Ștefan Mănescu alături de bocșeni împreună cu colegul său Ioan Sabo

Academicianul Tiberiu Ștefan Mănescu alături de bocșeni împreună cu colegul său Ioan Sabo

Miercuri  dimineață prof. Univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu, membru corespondent al Academiei de Științe Tehnice și candidatul ARD pentru Colegiul II Senat a fost în această dimineață la Bocșa, alături de colegul său Ioan Sabo, candidatul ARD pentru Colegiul I Senat și de dl. Ec. Eugen Cismăneanțu, primarul orașului Bocșa la Biserica Parohiei Bocșa Română III unde l-a întâmpinat pe PS Lucian Mic și a asistat la slujba de târnosire a bisericii parohiale.

Om de cultură, academicianul a ținut să marcheze prin prezența sa importanța filantropiei în viața comunității, dar și să respecte tradițiile noastre românești, astăzi fiind și praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului. Astfel, ca un bun român, prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu a ținut ca în această zi să fie prezent și la biserică, pentru a-I mulțumi lui Dumnezeu pentru toate.

Profitând de prezența în Bocșa prof.univ.dr.ing. Tiberiu Mănescu, candidatul ARD pentru colegiul II de Senat a avut mai multe întâlniri și discuții cu localnicii, cărora le-a ascultat păsul și le-a explicat motivele candidaturii sale. Totodată acesta s-a întâlnit și cu primarul Eugen Cismăneanțu, ale cărui probleme le-a ascultat și preluat angajându-se că, dacă va fi ales senator, va face loby pe toate canalele legale pentru rezolvare a cât mai multe dintre ele. ”Sloganul meu electoral este VOI SUNTEȚI PARTIDUL MEU. Nu pentru că îmi reneg partidul, ci pentru că pun oamenii mai presus de interesele politice. Azi la Bocșa am ascultat oameni, oameni față de care sunt dator și angajat ca, odată ajuns în Parlament, să nu uit de ei și de problemele lor” a spus academicianul Tiberiu Mănescu.

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

One comment

Lasă un răspuns