De curand a avut loc Balul Bobocilor de la Universitatea Eftimie Murgu. Timp de aproape 4 ore, publicul a fost delectate de probele prin care au trecut cei mici, dar si de concertul incendiar tinut de All Star Project.

Liga Studentilor de la Universitatea Eftimie Murgu a tinut ieri in cadrul Casei de Cultura a Sindicatelor, Balul Bobocilor 2012-2013. 11 perechi au intrat in competitia de miss si mister Eftimie Murgu, drept urmare, competitia a fost pe masura. Acestia s-au intrecut la probele puse la cale de organizatori, au dansat, si-au aratat talentele si s-au distrat pe masura.

Sala a fost umpluta pana la refuz de catre oameni, care au gustat fiecare parte a spectacolului pus in scena de studenti. Cele 11 perechi si-au dat silinta pentru a impresiona juriul, spectacolul rezultat in urma acestui lucru fiind unul pe masura. Inainte de a anunta castigatorii, trupa All Star Project , a sustinut un concert care a electrizat oamenii aflati pe scaunele Casei de Cultura a Sindicatelor. Au dansat, au batut din palme pe ritmurile unor hit-uri célèbre de actualitate, dar si cover-uri la fel de célèbre.

Castigatorii Miss si Mister Eftimie Murgu 2012 au fost o frumoasa basarabeanca si un tanar cavaler resitean care ne-a facut mandri. Evenimentul s-a incheiat aproape de miezul noptii, ca dupa aceea, studentii sa mearga la un local cunoscut pentru a da frau liber distractiei pana la ore tarzii.

Leave a reply