Home / Banat / EXCLUSIV A intrat cu mașina în mall-ul Nera Shoping Center FOTO-VIDEO

EXCLUSIV A intrat cu mașina în mall-ul Nera Shoping Center FOTO-VIDEO


Astazi, din cauza neatentiei la volan, o doamna a mers la cumparaturi in Nera Shopping Center cu tot cu masina.

Este recunoscuta mania domnisoarelor si doamnelor cand vine vorba de cumparaturi, dar astazi, in parcarea Nera Shopping Center, s-a facut exces de zel. O tanara doamna, a reusit sa planteze bolidul pe care il conducea in vitrinele magazinului. Martorii au relatat ca aceasta vroia sa plece din parcare, numai ca in loc sa dea cu spatele, a accelerat si nu a nimerit usile, doar vitrinele.

Doamna a refuzat sa dea declaratii, de vina fiind starea de soc in care se afla dupa evenimentul produs sau ofertele incredibile ale centrului comercial. Nu vom stii cu siguranta care din variante este corecta, dar ceea ce este important e ca nimeni nu a avut de suferit in urma incidentului produs.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

5 comments

  1. Acum o sa cumpere vitrine pt Shopping Center, de pe bani de haine si papuci , cat sa fi de panarama sa intri cu masina in Mall :)))

  2. NU CONDUCEA NIMENI !!! de ce toata lumea spune de o doamna blonda….am fost acolo si masina a pornit singura …si cum era bagata in viteza din cauza unui scurt cel mai probabil…a pornit si a intrat in magazin…fiind parcata chiar in fata magazinului..! ! ! nu vorbiti daca nu stiti !

Lasă un răspuns