Trei pakistanezi depistati la frontiera verde cu Serbia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Sannicolau Mare, jud. Timis, au depistat un grup de migranti, format din trei cetateni pakistanezi, cu varste cuprinse intre 26 si 29 de ani, care a intrat ilegal in Romania din Serbia.
In cadrul primelor cercetari cu totii au declarat ca intentia lor era de a ajunge intr-o tara din Spatiul Schengen si au recurs la aceasta metoda pentru ca nu posedau viza.
Pe numele celor in cauza au fost intocmite lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun. 

Transport ilegal de peste

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berzasca, jud. Caras Severin, au oprit pentru control pe raza localitatii Liubcova un autoturism marca VW, la volanul caruia se afla Liliana B., in varsta de 43 ani, domiciliata in judetul Timis.
Cu ocazia efectuarii controlului autoturismului, in portbagaj au fost descoperite 44 kg de peste, ambalate in mai multi saci, pentru care persoana in cauza nu a putut prezenta acte de provenienta.
Drept urmare, pe numele Lilianei B. a fost intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de transport fara documente legale a pestelui, iar intreaga cantitatea de peste, a fost predata spre valorificare unei societati comerciale de profil.

Leave a reply