Copiii de la Şcoala Gimnazială Nr. 7 din Reşiţa vor invata sa manance sănătos. Chiar de mâine, în această unitate de învățământ se va desfășura Săptămâna alimentației sănătoase.Astfel că elevii vor participa la ore speciale care se referă în mod direct la alimentația sănătoasă.
Incepând de mâine, la Școala Gimnazială numărul 7 din Reșița se va desfășura Saptămâna alimentației sănătoase. Aceasta este a doua ediție a manifestării de acest gen .  La aceste activități participă jumătate din efectivul elevilor care vor participa la concursuri ce țin de alimentația sănătoasă și la ore speciale ținute de medici din diverse specializări.
În cadrul Săptămânii alimentației sănătoase elevii vor învața ce trebuie să mănânce pentru a fi sănătoși.Chiar mâine, un medic stomatolog le va vorbi copiilor de clasa întâi cum sa își îngrijească cel mai bine dinții și ce alimente trebuie să consume.Pentru buna desfășurare a acestei manifestări au avut grijă 4 cadre didactice de la Școala Gimnazială numărul 7 din Reșița.
AUTOR: Sandra Milotin

Leave a reply