Home / Banat / VIDEO Mirabela Florea: ”Avea la el un cuţit mare, negru”

VIDEO Mirabela Florea: ”Avea la el un cuţit mare, negru”

Cazul şocant de la Oraviţa, unde două fete au fost violate şi înjunghiate de un bărbat de 35 de ani, scoate zi de zi la lumină detalii cutremurătoare. Mirabela, tânăra de 17 ani care a supravieţuit furiei diabolice a lui Iancu Măran, şi-a revenit şi povesteşte cum s-a petrecut fapta.

A fost la un pas de moarte, acum şi-a revenit şi încearcă să înţeleagă cum a fost posibil ca bărbatul, pe care îl cunoşteau de câţiva ani, să-i facă ei şi surorii ei aşa ceva. „Îl cunoşteam bine, a fost prietenul surorii mele mai mari. A spus să mergem cu el să-i dea ceva surorii mele mai mari şi ne-a dus acolo unde s-a întâmplat. Noi am avut încredere în el, că a zis că ne duce în oraş, nu am ştiut că vom ajunge pe un câmp. „Acolo, a devenit violent, a început să ne alerge pe câmp, să ne lovească cu pumnii, cu palmele şi cu picioarele. Pe sora mea mai mică a legat-o de gât de copac, ea a început să ţipe, eu eram în altă parte, pe unde m-a fugărit, mi-am făcut curaj şi m-am întors să văd de ce ţipă sora mea, să o ajut. Atunci m-a prins şi pe mine, m-a legat de alt copac, a început să de-a cu cuţitul în noi. Avea la el un cuţit mare, negru. Mie mi-a dat în spate, în gât şi apoi în coaste. După ce ne-a bătut, ne-a lăsat acolo şi a plecat. Mai mult nu mai ştiu ce să spun”, a declarat Mirabela, pentru www.stiridinbanat.ro.

Iancu Măran, care a mai frânt două destine, după uciderea unei alte fetiţe în 2002, pare să nu aibă nici un regret pentru fapta comisă. El le-a declarat senin anchetatorilor că nu a făcut altceva decât să se apere cu cuţitul.

Monstrul susţine că, după ce s-a certat cu cele două surori, acestea i-au aruncat cu praf şi pământ în ochi, iar el a lovit cu cuţitul la întâmplare, fără să vadă ceva. Judecătorii nu s-au lăsat impresionaţi de această minciună şi au decis că Măran va petrece următoarele 29 de zile după gratii.

Imagini foto și video Sandra Milotin

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns