Home / Banat / Eliade Radio la Reșița

Eliade Radio la Reșița

La Liceul Mircea Eliade, elevii se pot bucura din nou de pauze muzicale. Din acest an școlar a fost reintrodus de  către actualul director radio-ul.Se ascultă muzică de calitate, iar profesorul care predă, este într-un fel sau altul,obligat să părăsească sala de clasă când este pauză. Directorul școlii, Nicolae Magiar, spune că aceasta este cea mai bună modalitate prin care cadrele didactice sunt invitate politicos să ii lase pe elevi liberi.
La liceul Teoretic Mircea Eliade s-a reintrodus radio-ul școlii și multe alte activități vor fi derulate pe tot parcursul anului școlar.Totul se întâmplă ca la un studio de radio, sunt 2 reporteri, 2 băieți care se ocupă de partea tehnică și nu în ultimul rând Directorul Școlii care ii coordonează pe toți cei care aduc un plus școlii.

„Sunt doi reporteri, mai exact doua fete, si doi baieti care sunt la butoane.In primul rand, vrem sa facem educatie muzicala, bagam numai muzica buna, rock, pop. In al doilea rand, in caz de incendiu, sau atac cu bomba, anuntam la radio, iar elevii din fiecare clasa aud lucrul acesta si in felul acesta ne mobilizam toti mai repede”, a declarat directoul unitatii de invatamant, Nicolae Magiar

Elevii Liceului Teoretic Mircea Eliade sunt foarte incantati de  reintroducerea radio-ului in școală.Mai mult decat atat, se vor organiza concursuri cu premii,de la un pix sau o carte până la o zi liberă fără absențe.Cei care fac radio-ul să funcționeze așa cum trebuie își dau silința ca totul să fie ca la carte.
„Da, le dam elevilor premii la concursurile ce le organizam,de la o carte pana la o invoire de o zi.Acesta este cred, eu, o motivare a copiilor”, a adaugat Nicolae Magiar, directorul Liceului Mircea Eliade
Directorul școli, Nicolae Magiar, a urmărit mai multe obiective prin această introducere a unui studio de radio in liceu. Acesta, vrea să facă, totodată, educație muzicală, dar și, în cazuri extreme, radio-ul este binevenit, in sensul in care toti elevii se mobilizeaza mult mai repede.

About sandra.milotin

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns