După dezvăluirile făcute de cei din grupul Intact Media Group, care au intrat în posesia unui document cerut
Guvernului României, reiese că în cele 78 de zile de guvernare ale lui Mihai Răzvan Ungureanu, acesta a cheltuit de la bugetul de stat peste zece miliarde de lei vechi doar pe protocol. În respectivul document putem vedea cum banii noștrii au fost dați pe parfumuri, deodorante, băuturi fine și alte produse din gama îngrijirii personale – deci așa miros spionii noștrii. Este cu atât mai rău că în acea perioadă se efectuau tăieri serioase din alte arii ale bugetului, iar țara era pe sârmă din punct de vedere financiar.

Nu e bine să fim așa naivi și să credem că toți acei bani s-au dus numai pe respectivele produse; e totuși prea mult. Unele guri rele ar spune că cea mai mare parte din respectivii bani s-au dus în finanțarea partidului domnului Ungureanu, iar alte guri și mai rele ar spune că nu e singura sursă din bugetul de stat ce a finanțat punerea pe picioare a acestei formațiuni. Zilele trecute spuneam că Forța Civică nu a dat-o încă în bară, corect, dar pare-se că liderul ei deja a dat-o. Este foarte posibil ca în următoarele zile să apară și alte informații legate de cele 78 de zile de guvernare, informații legate în special de partea financiară.

Drept urmare, cât de corect este să ne încredințăm viitorul în mâinile unor oameni ce par mai preocupați de îngrijirea personală decât de soarta unei întregi națiuni. Este un trademark al oamenilor asociați PDL-ului să cheltuie sume colosale pe nimicuri sau pe lucruri de o însemnătate foarte mică.

Leave a reply