Al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului 2012 se va desfăşura pe 20 octombrie la Arad, a anunţat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, în cadrul conferinţei de presă în care a dezvăluit şi faptul că un număr record de şase luptători români se vor afla pe fight-card.

Superkombat WGP 11 va avea loc la Galeria Mall din Arad, fiind al doilea eveniment din cadrul circuitului transformat în 2010 din Local Kombat care se desfăşoară într-un centru comercial după Superkombat Fight Club din noiembrie 2011 de la Oradea.

“Avem deja experienţă în organizarea de evenimente în centre comerciale, aşa că am ales ca ultimul turneu de calificare să aibă loc aici la Arad la Galeria Mall, care ne oferă condiţii foarte bune”, a spus promotorul în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Arad.

Gala va fi transmisă în direct în 75 de ţări prin intermediul Eurosport, în România putând fi urmărită atât la Sport.ro, cât şi la Pro TV.

Totodată, Irimia anunţat un parteneriat cu clubul Metalbox Arad, acolo unde este legitimat şi Raul Cătinaş, cel care va reprezenta România la K-1 Final 16 Tokyo alături de Cătălin Moroşanu şi Benny Adegbuyi. “Metalbox devine astfel un centru important pentru acest sport alături de Scorpions Iaşi şi Respect Gym Bucureşti. Va fi o pepinieră pentru galele Superkombat”, a afirmat preşedintele circuitului mondial. De altfel, Cătinaş va fi invitat special la show-ul de la Galeria Mall împreună ceilalţi eroi din K-1.

Pentru gala de pe 20 octombrie vor fi puse în vânzare doar biletele VIP de la mesele din jurul ringului, în timp ce restul de aproximativ 2.000 de tichete vor fi distribuite gratuit clienţilor Galeria Mall prin diverse promoţii.

În piramida de patru, în urma căreia câştigătorul se va califica la Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, vor fi prezenţi învingătorul de gala de preselecţie “Bodyguardul” şi totodată elevul lui Ciprian Sora, Răzvan Ghiţă, americanul Steve Banks, marocanul Fikri Ameziane şi muntenegreanul Goran Radonjic.

De asemenea, în super-fight-uri vor lupta Andrei Stoica, Alexandru Lungu, Miodrag Olar, Sebastian Ciobanu şi Adrian Mitu, ultimul pentru titlul naţional la 77 de kilograme, adversarii lor urmând să fie anunţaţi în perioada imediat următoare.

Transformat în 2010 din Local Kombat, circuitul Superkombat este lider în producţia evenimentelor de sporturi de contact în Europa. Galele sunt transmise în 75 de ţări de pe 4 continente şi au o audienţă medie de aproape 15 milioane de telespectatori la fiecare eveniment.

Leave a reply