După rezultatele foarte bune obţinute în amicalele din perioada precompetiţională, echipa masculină de handbal HC Caraş-Severin se pregăteşte pentru primul test oficial al noului sezon.

Joi, în primul meci programat în etapa inaugurală a Ligii Naţionale, cărăşenii vor primi acasă, de la ora 19, replica redutabilei echipe Universitatea Bucovina Suceava.

Echipa masculină de handbal HC Caraş-Severin a câştigat turneul memorial ”Gheorghe Daviţoiu” de la Tg. Jiu, ultima competiţie cu rol de verificare dinaintea startului în campionat.

În prima zi a întrecerii, cărăşenii au încheiat la egalitate, 27-27, meciul cu Steaua Bucureşti, şi au învins cu scorul de 34-22 formaţia Extrem Baia Mare. A doua zi, în meciul decisiv, elevii lui Aihan Omer au dispus cu 33-25 de gazdele de la Energia Pandurii Tg. Jiu, reuşind să câştige astfel şi competiţia.

Pe ansamblu, au fost teste reuşite, spune antrenorul Aihan Omer, care pare să fi găsit cele mai bune soluţii pentru o exprimare optimă a echipei cărăşene. Singurul minus al acestui turneu a fost accidentarea lui Sebastian Pârvan, care va lipsi la prima etapă de campionat.

”Din păcate, Sebastian Pârvan, care a fost într-o formă excelentă, şi care a fost şi golgheterul în meciurile de pregătire, nu va putea evolua. Este, de altfel, singura pierdere. El are o fractură de piramidă nazală şi nu poate juca. În rest, toţi jucătorii sunt apţi”, a declarat Aihan Omer, antrenorul echipei HC Caraş-Severin. ”Aşteptăm foarte mulţi suporteri în sală, care să ne împingă, ca de obicei, spre victorie, pentru că o sală plină de suporteri înseamnă trei, patru goluri în plus, din partea publicului. Noi avem nevoie de victorie din prima etapă, pentru a putea aborda următoarele meciuri cu un moral bun”, a mai declarat Turcul.

Partida HC Caraş-Severin – Universitatea Bucovina Suceava se va disputa în Polivalenta reşiţeană şi va fi arbitrată de cuplul bucureştean Stark – Ştefan.

Iubitorii handbalului pot cumpăra biletele pentru partidă de la caseria Sălii Polivalente joi, între orele 17:00 – 19:00. Preţul unui bilet este de 6 lei. Suporterii echipei de handbal CS Caraş-Severin pot achiziţiona, în continuare, abonamente pentru sezonul competiţional 2012-2013, la preţul de 60 de lei, de la  sediul clubului situat pe Bulevardul A.I. Cuza 42 din Reşiţa, camera 201, Clădirea RENEL, lângă Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00.

Leave a reply