În această dimineaţă, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe strada Tudor Vladimirescu din Bocşa, în urma căruia un tânăr conducător auto a fost rănit uşor.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce B.ADRIAN, în vârstă de 21 ani, conducea un autoturism din direcţia Timişoara dpre Reşiţa, pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac situat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Leave a reply