In vederea asigurarii unui climat corespunzator de siguranta civica, a prevenirii si combaterii fenomenului criminogen inregistrat in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar, in noaptea de 24/25.08.2012 politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis au desfasurat o actiune pe raza municipiului Timisoara.

In urma activitatilor desfasurate au fost constatate 10 infractiuni, trei dintre dosare fiind intocmite conducatorilor auto care au fost depistati conducand desi aveau o alcoolemie peste limita legala, iar alte doua dosare penale au fost intocmite pentru detinere in vederea consumului de substante stupefiante si pentru conducere sub efectul acestor susbstante.

Astfel pe strada Liege, din municipiul Timisoara I. T. Ionut, de 23 de ani a fost depistat conducand un autoturism in portbagajul caruia au fost gasiti trei saci in care se aflau plante susceptibile a fi cannabis. Cu privire la provenienta platelor atat conducatorul auto cat si cei doi pasageri din autoturism au declarat ca au gasit sacii intr-o parcare dintr-o localitate timiseana de unde i-au luat pentru consum propriu, recunoscand, totodata, ca au consumat o tigara confectionata artizanal din substanta provenita din saci. Avand in vedere cel constatate, conducatorul autoturismului a fost testat, rezultatul fiind pozitiv la THC(cannabis). In cauza a fost intocmit dosar penal, cazul fiind preluat de politistii Serviciului Antidrog Timisoara.

Leave a reply