Venită în Caraș-Severin pentru a semna o finanțare de peste 100 de milioane de euro prin programul POS Mediu, Rowana Plumb a ajuns și la Moldova Nouă unde a dorit să adune la aceiași masă toți factorii de mediu, autoritățile locale dar și Moldomin, proprietarul iazurilor de decantare buclucașe din oraș.

Ședința a avut loc cu ușile închisă însă, după discuția cu factorii responsabili, ministrul mediului a făcut o scurtă declarație, la ieșirea din Primăria Moldova Nouă.

Prezentă pe Clisura Dunării Rowana Plumb a spus că admiră peisajele mirifice ale zonei, cum admiră toate peisajele din țara natală, de altfel.Cel mai probabil admirația acesteia pentru România și pitorescul ei au fost declanșate în perioada când activa ca europarlamentar român la Bruxelles.

Comments

  1. sturza cornel says:

    Doamna ministru Rovana Plumb a dat in 24 august la Moldova Noua doua solutii pentru stoparea poluarii :
    -stoparea poluarii este in sarrcina viitorului propietar rezultat in urma privatizarii , desi cineva din anturajul d-nei ministru trebuia sa-i fi spus ca contractul de privatizare ( in cazul firmei elvetiene contestat in instanta), nu spune ca poluarea ar fi in sarcina cumparatorului (ar fi si culmea ! firma vine sa castige nu sa depolueze ce s-a poluat timp de 40 de ani)
    -umectarea iazului pana la privatizare (cu ce ? cu masinile pompierilor la costuri enorme pe bani pe care Ministerul Economiei nu-i da ? ca sonde de umectare nu mai exista !)
    Nici o vorba despre OBLIGATIA STATULUI ROMAN CA PROPIETAR AL POLUARII acum si dupa privatizare ! POVESTI ! POVESTI ! POVESTI !

Leave a reply