Hoții nu țin cont că e sarbatoare și nu se lucrează.Ci, din contră un grup de infractori au furat aparatură profesională de la o societate din Satu Mare.Aceștia lucrau la repararea carosabilului în Câlnic. Polițiștii s-au mobilizat astfel că in ziua următoare au  recuperat  bunurile furate.Autorii se cunosc însa oamenii legii fac în continuare cercetări.
  În urmă cu cateva  zile un grup de hoți a furat mai multe de scule profesionale de valoare de la o societate din Satu Mare.Muncitorii societății își desfășurau activitatea în Câlnic și lucrau la refacerea carosabilului. Infractorii, dotați cu o caruță,au furat un aparat de sudură polietilenă și un mai-compactor. Aceste  bunuri  valorează 15.000 lei.
„În data de 15.078 2012, ni s-a raportat comiterea unui furt dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Reșița.Societatea comercială este o societate care face drumul în municipiul nostru.În cursul zilei de 15 august li s-a sustras din zona cartierului Câlnic, un mai-compactor și un grup de sudură, bunuri destul de scumpe, de valoroase”.
  Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița,Biroul Ordine Publică și Biroul de Investigații Criminale au efectuat o acțiune în cursul zilei de 16 august .Cu prilejul acesteia  oamenii legii au gasit bunurile care au fost furate, dar nu i-au identificat pe hoți.Uneltele au fost predate firmei care asfaltează străzile, dar polițiștii fac în continuare cercetări.

Leave a reply