Un subofițer din cadrul IJJ Caraș-Severin s-a răsturnat în această dimineață în apropierea de Lupac, cu autoturismul personal. În mașină erau 5 pasageri, dintre care unul a murit, deși pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acestuia. Jandarmul se urcase la volan în stare de ebrietate.

VOM REVENI

Comments

 1. LuxPhotoFux says:

  Meseria de ziarist incumbă şi operativitate în informarea cititorilor despre evenimentele principale din Banat. Sunteti primii ….Felicitări!

  1. Din pacate inca nu suntem mereu primii.
   Dar multumim pt felicitari

 2. Un simplu sofer says:

  Buna, cu parere de rau va zic ca am fost primul azi dimineata cand a avut loc accidentul am reusit sa scot o persoana din masina pe usa din spate din cate imi aduc aminte era un baiat cu parul lung impletit si cu cioc, mergeam la pescuit vreau sa atrag atentia ca in acel loc nu era semnal am coborat mai jos si am sunat de 3 ORI la 112 si nu a raspuns nimeni in concluzie vreau sa atrag atentia statului roman inclusiv porcilor care isi bat joc de noi.
  Condoleante familie !!!

 3. unchiul lui DANI says:

  rusine boului de jandarm care trebuia sa nu se suie la volan,din cauza lui un copil de nota 10 a murit, era un copil exemplar sper sa infunde mult si bine puscaria sa aibe timp sa regrete,rusine celor din M.A.I. care se cred mai presus de lege, nu e nici primul si nici ultimul care face asta.PTR RELU tatal lui DANI si pentru GABI mama lui ,fiti tari si D-zeu sa-l ierte pe DANI al nostru.nu te vom uita niciodata DANI.Familia.

  1. un nume de familie si adresa victimei daca se poate.

 4. … [Trackback]…

  […] Read More here: stiridinbanat.ro/2012/08/11/alerta-un-jandarm-a-produs-un-accident-mortal-la-lupac/ […]…

 5. … [Trackback]…

  […] Informations on that Topic: stiridinbanat.ro/2012/08/11/alerta-un-jandarm-a-produs-un-accident-mortal-la-lupac/ […]…

 6. … [Trackback]…

  […] There you will find 85287 more Infos: stiridinbanat.ro/2012/08/11/alerta-un-jandarm-a-produs-un-accident-mortal-la-lupac/ […]…

Leave a reply