Arhivă

ALERTA! Un jandarm a produs un accident mortal la Lupac VIDEO


Un subofițer din cadrul IJJ Caraș-Severin s-a răsturnat în această dimineață în apropierea de Lupac, cu autoturismul personal. În mașină erau 5 pasageri, dintre care unul a murit, deși pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea acestuia. Jandarmul se urcase la volan în stare de ebrietate.

VOM REVENI

9 comments
  1. Buna, cu parere de rau va zic ca am fost primul azi dimineata cand a avut loc accidentul am reusit sa scot o persoana din masina pe usa din spate din cate imi aduc aminte era un baiat cu parul lung impletit si cu cioc, mergeam la pescuit vreau sa atrag atentia ca in acel loc nu era semnal am coborat mai jos si am sunat de 3 ORI la 112 si nu a raspuns nimeni in concluzie vreau sa atrag atentia statului roman inclusiv porcilor care isi bat joc de noi.
    Condoleante familie !!!

  2. rusine boului de jandarm care trebuia sa nu se suie la volan,din cauza lui un copil de nota 10 a murit, era un copil exemplar sper sa infunde mult si bine puscaria sa aibe timp sa regrete,rusine celor din M.A.I. care se cred mai presus de lege, nu e nici primul si nici ultimul care face asta.PTR RELU tatal lui DANI si pentru GABI mama lui ,fiti tari si D-zeu sa-l ierte pe DANI al nostru.nu te vom uita niciodata DANI.Familia.

  3. Pingback: URL
  4. Pingback: drupal hosting
  5. Pingback: fake watches
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts