Primul-ministru Victor Ponta transmite un mesaj de felicitare gimnastei Sandra Izbașa pentru cucerirea aurului olimpic la proba de sărituri din cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra.

„Vreau să transmit cele mai calde și sincere felicitări Sandrei Izbașa pentru această nouă performanță extraordinară obținută la Jocurile Olimpice de la Londra.

Grație determinării, muncii și talentului tău, milioane de oameni din toată lumea au ascultat astăzi imnul României! O națiune întreagă îți mulțumește pentru că ne-ai făcut pe toți să fim mândri că suntem români, mândri să vedem imaginea superbă a tricolorului, așezat la loc de frunte, deasupra drapelelor celor mai puternice state din lume, precum SUA și Rusia. Îți mulțumim din suflet pentru aceste clipe unice!

Este, fără îndoială, o prestație inegalabilă, care aduce țării noastre cea de-a opta medalie olimpică din acest an. De aceea, vreau să îi felicit și să le mulțumesc și antrenorilor și întregii echipe feminine de gimnastică ce a făcut posibil acest nemaipomenit succes la Jocurile Olimpice de la Londra. Vă urăm multă baftă și vă ținem pumnii pentru ziua de marți! Oricum, pentru noi, sunteți deja învingători!”, a declarat primul-ministru Victor Ponta.

Leave a reply