Home / Banat / Polițiștii în inspecție prin județ

Polițiștii în inspecție prin județ

Polițiștii de la Investigarea Fraudelor  au acționat pe raza întregului județ pentru a preveni, descoperi și combate ilegalitățile care se comit în domeniul economico-financiar.Scopul polițiștilor a fost sa mențină un  climat de legalitate în sfera afacerilor și sa consolideze relațiile comerciale care sunt desfășurate în Caraș Severin.

În primul semestru al acestui an lucrătorii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au desfășurat acțiuni în domeniul afacerilor care sunt realizate în Caraș Severin. În urma acestor verificări, polițiștii au aplicat un număr de peste 100 de amenzi în valoare totala  de aproximativ 137.000 de lei.

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au întocmit până în prezent  170 de dosare penale persoanelor care au desfășurat acte de evaziune fiscală.Prin  infracțiunile comise, prejudiciul adus  bugetului de stat a fost de circa 4 milioane 500 de mii de lei dintre care trei sferturi au fost recuperate ulterior.Pentru diferența prejudiciului au fost luate măsurile necesare astfel încât a rezultat acoperirea în proporție de   99 la suta a acestuia.

About admin

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns