Home / Banat / Bogdan Stoica a fost implicat într-un accident de circulaţie şi se află internat la Spitalul Elias

Bogdan Stoica a fost implicat într-un accident de circulaţie şi se află internat la Spitalul Elias

Campionul mondial Superkombat, Bogdan Stoica, este internat la Spitalul Elias din Capitală după ce ieri a fost implicat într-un grav accident de circulaţie în zona Drumul Taberei. Apropiaţii vedetei Local Kombat aşteaptă în aceste zile un verdict din partea medicilor.

 

În timp ce conducea o motocicletă, sportivul în vârstă de 22 de ani a fost surprins de o maşină care ieşea de pe trotuar fără ca şoferul să se asigure, astfel că, pentru a evita impactul frontal, a virat brusc şi s-a lovit de asfalt.

 

E posibil ca Bogdan Stoica să fie transferat mâine la Spitalul Militar, apropiaţii şi prietenii aşteptând veşti de la medicii care se ocupă de starea sa.

 

„Acum tot ceea ce contează este ca Bogdan Stoica să fie sănătos, să se poată recupera pe deplin. Din câte am înţeles, are mai mulţi spine de vertebre afectate, însă îi aşteptăm pe medici cu veşti. Suntem cu toţii alături de el. E un om puternic !”, a declarat promotorul Eduard Irimia, preşedintele circuitului mondial Superkombat, acolo unde Bogdan a devenit campion al categoriei 91 de kilograme.

 

Antrenorul său de la Respect Gym, Alin Panaite, l-a vizitat în cursul zilei de azi şi este optimist în ceea ce priveşte recuperarea sa. „Faţă de starea în care a ajuns ieri, acum e mult mai bine. Este conştient, chiar se poate mişca, dar simte dureri destul de puternice la spate. În rest, a suferit răni la mâini şi picioare, dar nu sunt grave. Are nevoie de lunişte în perioada asta. Sunt optimist că îşi va putea continua cariera”, a afirmat acesta.

 

Cel mai mic dintre fraţii Stoica a cucerit titlul mondial Superkombat la categoria 91 de kilograme pe 12 mai la Cluj-Napoca după ce l-a învins pe croatul Ivan Stanic. În cariera sa profesionistă, Bogdan a înregistrat opt victorii şi un singur eşec, fiind considerat unul dintre cele mai mari talente din Kick-boxing.

About admin

Check Also

Se împlinesc 31 ani de la înființarea Partidului Ecologist Român

“La multi ani, PER! Să crești mare și puternic!” transmite Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist …

Lasă un răspuns