Arhivă

Dacie răsturnată pe DN 58

Azi dimineață  oamenii legii au intervenit la un accident rutier produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Intr-o curba deosebit de periculoasă,  șoferul unui autoturism nu a apreciat corect viteza de deplasare la condițiile meteorologice nefavorabile , carosabilul fiind umed ,mașina s-a rasturnat.Din fericire nu au existat victime.
Şoferul unui autoturism, care venea dinspre Caransebeș nu a adaptat viteza la condiţiile de drum astfel că mașina a ieșit în afara parții carosabileîn partea stângă a drumului  şi s-a răsturnat într-un şanţ.În ciuda gravității evenimentului, nici conducătorul auto şi nici soția acestuia care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului în momentul producerii accidentului nu au suferit răni grave.Cu toate acestea la fața locului s-a deplasat Ambulanța
Tocmai pentru a preveni astfel de accidente, polițiștii rutieri au desfășurat in acest sfârșit de săptămână o acțiune de supraveghere cu aparatele radar pe raza întregului județ.Au fost aplicate un număr de aproximativ 220 de sancțiuni contravenționale , cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză.Doi conducători au ramas fără permisul de conducere iar alți 10 s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni.
1 comment
  1. N-ar fi fost rău să se precizeze locul în care s-a produs accidentul (aproape de Păltiniş, Brebu, Reşiţa, Valea Domanului, Moniom, Celnic, Anina)fiindcă DN 58 se întinde între Caransebeş şi Anina iar conducătorii auto ar trebui să circule cu mare atenţie pe aceea porţiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts