Profesorul Ioan Benga a fost numit, prin transfer în interesul învățământului, inspector școlar general adjunct al ISJ Caraș-Severin. În discursul său profesorul Ioan Benga a mulțumit colegilor de pardit pentru susținere, deși a spus că ar fi preferat postul colegului său Ioan Crina.

Profesorul Ioan Benga s-a remarcat ca și coordonator al fostei Școli Generale Nr 11, dar și al Liceului ”Mircea Eliade” din Reșița. Din punct de vedere politic, Ioan Benga s-a remarcat în echipa de campanie a deputatului Ionuț Chisăliță, dar și în mandatul trecut al Consiliului Local, fiind unul dintre cei mai vocali consilieri sociali-democrați.

Deși de la manifestare au lipsit liderii marcanți ai PNL Caraș-Severin, deputatul Ion Mocialcă a fost, alături de prefectul Silviu Hurduzeu, amfitrionul ceremoniei de investire.

La eveniment au fost prezente cadre didactice, funcționari ai Primăriei Reșița, primari dar și polițiști de la Biroul Rutier Reșița.

Comments

  1. traian gogu says:

    PROFESORUL, CONSILIERUL, POLITICIANUL … OMUL, Ion Benga, merita chiar mai multa RECUNOSTIINTA din partea partidului si a oamenilor din partid, dar … FELICITARI DIN SUFLET PENTRU UN OM DE CALITATE !

Leave a reply