Home / Banat / Trimiși în judecată pentru contrabandă

Trimiși în judecată pentru contrabandă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, prin rechizitoriu, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea in judecată a inculpatului DAGICEVIC MILORAD (cetăţean sârb) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a reieşit următoarea situaţie de fapt:

La data de 11.11.2010, în jurul orelor 1500, inculpatul a fost depistat în flagrant de către organele de poliţie în timp ce transporta cu un autoturism, în Municipiul Timişoara, cantitatea de 20.200 de ţigarete provenite din Serbia, fără a deţine documente justificative pentru marfă transportată şi cunoscând faptul că bunurile respective proveneau din contrabandă.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este în cuantum de 10.995 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au dispus, prin rechizitoriu, la data de 14 iunie 2012, trimiterea în judecată a inculpatei CORDUNEANU FELICIA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu alcool şi ţigarete.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 16 ianuarie 2012, inculpata a deţinut şi transportat cu un autoturism, pe raza localităţii Moraviţa, jud. Timiş, o cantitate de 61 de litri de alcool etilic de provenienţă Serbia, nemarcat fiscal şi 450 de pachete ţigări (9.000 ţigarete) având aplicate timbre fiscale sârbeşti, în condiţiile în care cunoştea că acestea provin din contrabandă.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Deta.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au dispus, prin rechizitoriu, la data de 14 iunie 2012, trimiterea în judecată  a inculpatului RADMANOVAC JOVICA (cetăţean sârb) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Probele administrate în cauză, pe parcursul urmăririi penale, au relevat următoarea situaţie de fapt:

La data de 12 decembrie 2011, inculpatul a deţinut şi transportat cu un autoturism înmatriculat în Serbia, pe teritoriul României, pe raza comunei Moraviţa, judeţul Timiş, o cantitate de 3.478 pachete de ţigări (69.560 de ţigarete) pe care nu erau aplicate timbre fiscale de provenienţă, în condiţiile în care cunoştea că provin din contrabandă.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Deta. 

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns