Prin Ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, la propunerea inspectorului general al Politiei de Frontiera Romane, in conditiile legii, la conducerea Inspectoratelor Teritoriale ale Politiei de Frontiera Timisoara, Oradea si Giurgiu au fost imputerniciti sa asigure continuitatea exercitarii actului managerial, pana la organizarea concursurilor de ocupare a functiilor, urmatorii ofiteri:

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara:

  • comisar sef de politie Mirescu Ion – imputernicit sef de inspectorat teritorial. Pana la data imputernicirii in functia de sef inspectorat, comisarul sef de politie Mirescu Ion a indeplinit functia de sef serviciu teritorial la S.T.P.F. Mehedinti.

Masurile au fost dispuse avand in vedere vacantarea posturilor in urma eliberarii din functiile de conducere, la cerere, a sefului Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, sefului Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, respectiv a sefului si adjunctului sefului de inspectorat de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu.

Comments

  1. Eric Egbe Tabe says:

    Vreau să informeze DIICOT că există un cetăţean din Camerun naed SYMPLICE NGIFO FOTIO care a fost de viaţă în România în ultimii patru ani, el este rezident în Bucureşti, el se uită şi ajutându-africani rămâne neschimbată assylum centrul de la Bucuresti pentru a croos ilegal frontiera desuma de 800euros la 1000euros.He este bine vorbind în română, franceză, iar limbile engleză, vieţile sale patrner din Arad numite Republicii Moldova, pe care o folosesc pentru a închiria maşini şi să ia africnas din toata frontiera de a Hungary.He este, de asemenea, implica în lundary bani. şi în prezent, el este dorit de Procuror de DIICOT în Timisoara.he este încă foarte mult activă a obţine, de asemenea, franceze, germane, britanice paşapoarte pe care le dau la aceste imigranţilor de a utiliza pentru a trece graniţa în Ungaria.

Leave a reply